Top 12 | Anime Openings

  2015-01-20 / 22:37:00 / Top 12 /
När jag var yngre tittade jag en del på anime och oftast var favoriten under tittandet när själva öppningslåten kom. Händer att jag tittar på anime även idag, dock inte lika mycket, men även idag är öppningslåten på anime lika kul att se för mig!
Så därför tyckte jag att det kunde vara lite kul att göra en Top 12 på de anime öppningslåtar som jag tycker mest om!
 
Och ni får verkligen ursäkta att jag byter mycket ord från opening till intro till öppningslåt osv! Vet inte vilket ord som passade bäst när jag skulle besrkiva saker och ting haha...
 
12. Fruits Basket Opening 1
Den här animen är en väldigt fin/söt anime och därför tycker jag att denna lugna låt passar perfekt till serien.
 
11. Higurashi No Naka Koro Ni Opening 1
Första säsongen handlar om tortyr, mord, blod osv och därför ger den här låten den perfekta psychokänslan innan ett avsnitt tortyr kommer! Men bara så ni vet, de andra säsongerna är inte värda att titta på...
 
10. Sayonara Zetsubou Sensei Opening 1
Jag lovar, animen är inte lika werid som öppning på animen (nästan iallafall). Men det är det här "udda" som gjorde att den fick vara med på listan!
 
9. Black Lagoon Opening 1
Kom igen. Ger inte den är öppningslåten er lite "Ohyeah" känslor?
Det är bra musik, cool tjej med pistol och massa rörliga biler. Tror även om den här introt var ett intro till en otecknad serie så hade den förmodligen varit lika cool!
 
8. School Rumble Opening 1
En typisk anime opening enligt mig! Börjar med att man ser huvudkaraktären #1 springa mot sina vänner och sen får man se huvudkaraktären #2 som självklart har känslor för huvudkaraktären #1.
Om man vet vad animen handlar om så tror jag att denna opening ger en ett litet leende (iaf till mig)! Musiken ger en även ett litet glatt humör och gör även så att man nästan vill sjunga med!
 
7. Ouran High School Host Club Opening 1
Typ världens gulligaste anime med den mest perfekta opening! Introt är lika söt som animen och den ger en verkligen ett leende om något. Man behöver inte kunna japanska för att kunna sjunga med denna låten vid vissa delar!
 
6. Soul Eater Opening 2
Om man jämför denna opening med opening 1 så är tvåan definitivt bäst! Det är nästan som det är en liten story i det här introt som gör en liten nyfiken över vad som kommer hända i sjävla serien. Sen tycker jag även att låten är grym!
 
5. Fullmetal Alchemist Brotherhood Opening 1
Yui är japansk sångare som har gjort grymt många bra låtar till openings till animes! Hon har en otrolig röst och oftast när hennes låtar är med i en opening så är de awesoooome!
Så då fick denna vara med i listan. Videon har flashbacks, dramatiska stunder, ett bildspel på alla som är med i serien och även en typisk anime fight-scene! Vad skulle en anime opening vara utan en fight-scene?
 
4. Bleach Opening 6
Det var mellan denna opening eller Bleach opening 5 med Yui! Men Bleach opening 6 var den som fick vara med på min lista!
Att introt ska börja med svartvita bilder och lite brus får först av allt ett plus eftersom det döljer alla karaktärers aniskten lite, vilket kan vara lite dramtiskt. När man tittar på detta introt så är det nog inte så speciellt lätt att veta vem det är som är huvudkaraktären, vilket ger denna ännu mer plus! Mycket roligare att se de flesta karaktärena som är med i animen istället för att bara visa massa närbilder på huvudkaraktären! Sen tycker jag denna videon är lite söt. Det hade nästan kunnat föreställa en liten kärlekshistoria i det här introt.
 
3. Pokémon Opening 1
Självklart ska Pokémon få vara med på min lista! Och självklart så är det opening 1 som är med! Det gör inget om den är på engelska eller svenska, MAN KAN LÅTEN ÄNDÅ! Jag behöver nog inte förklara varför denna fick vara med på min lista? Nä tänkte väl det. För vem tycket inte om denna, Oohyeah!!
 
2. Attack on Titan Opening 1
Åhh älskar den här animen! Det här introt ger mig bara gåshud! Kom igen liksom! Den dramtiska början, kören, titanerna och de flygande människorna (typ) ger en verkligen domedagfeels när man ser det här introt! Så määäktigt!
 
1. Naruto Shippuden Opening 1
Först. Förlåt till er som inte tycker om Naruto! Men jag bara älskar den här öppningslåten!
Det gick inte ett avsnitt då jag skippade introt för att komma direkt till storyn! Tycker detta introt är såååå coolt och så passande till Naruto! Allt passar så perfekt till musiken och ger verkligen en cool syn på Naruto. Vet inte riktigt hur jag ska förklara varför jag tycker om denna så mycket, men om ni bara tittar på den så kommer ni nog förstå!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious