X-Men: Days of Future Past

  2014-05-25 / 12:57:00 / Tv/Film /
Var på bio igår med mina kompisar Lankan och Malin! Då såg vi den nya X-Men filmen! 
 
Filmen börjar med att vi är långt in i framtiden och mutataner håller på att utrotas av robotar. Charles Xavier, Wolverine, Magneto och några andra mutanter har en plan att skicka Logan (Wolverine) tillbaka i tiden för att se till att de där robotarna aldrig ska byggas. När han åker tillbaka i tiden så måste han övertala den jobbiga unga Xavier och Erik (Magneto) att arbeta tillsammans för att stoppa mannen som uppfann robotarna.
 
Filmen var riktigt snygg gjord och Marvel har verkligen gjort de senaste Marvelfilmerna riktigt bra! För mig så var det spännande att få se i filmen om de skulle lyckas ändra på framtiden eller inte. Det var liksom inte så lätt som man trodde att det skulle vara. Filmen väckte även lite arga känslor hos mig. X-Men filmerna handlar ju om att mutanter är annorlunda och räknas som farliga, freaks, äckliga osv. Det gör mig så sur! Bara för man är mutant så betyder det inte att man är farlig och i filmen ville de utrota alla mutanter som Hitler ville döda alla judar för att han ansåg de att de var annorlunda. Nepp, sånt tycker jag inte alls om.
 
Men filmen var faktiskt riktigt bra. Inte den bästa som jag har sett och jag kan nog tycka att den andra X-Men filmen First Class var bättre! Men något jag tyckte var väldigt kul med den här filmen var att de verkligen hade med gamla skådisar som var med i de förra X-Men filmerna. Som Ellen Page (Kitty), Halle Berry (storm), Shawn Ashmore (Bobby), James Marsden (Scott), Famke Janssen (Jean), Kelsey Grammer (äldre Hank) och till och med Anna Paquin (Rogue) fast hon bara var med i 1, max 2 sekunder!!! Detta gav filmen mycket plus och gjorde mig riktigt glad! 
 
Men priset till bästa mutant i den här filmen går till Evan Peters om Quicksilver! Han var helt bedårande i filmen och sen kom det en scen som var så underbar så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!
 
Filmen får 8/10 av mig
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious