The Amazing Spider-Man 2

  2014-05-02 / 15:46:00 / Tv/Film /
Igår såg jag The Amazing Spider-Man 2 på bio! Och jag är som jag är, jag kan inte säga att en superhjältefilm är dålig (förutom DareDevil dock). Men den här var så himla bra! Jag älskar de nya Spiderman filmerna! Tycker om att det är mer story om Peter Parkers föräldrar och om hur han hamnade hos sin faster som barn. Den nya spiderman är lite mer kaxig och charmig (vilket jag tycker om) och sen är det ju en superhjältefilm och jag kan ju inte tycka illa om en superhjältefilm!
 
I den här filmen får vi träffa Peter Parker igen (Spiderman) som har rätt så mycket kärleksproblem med Gwen Stacy under filmen. Det går upp och ner för de i filmen men i slutet, ah i slutet... Här får vi även träffa på skurkarna Electro, Green Goblin och lite av Rhino. Peter Parker börjar även leta fram mer fakta om hans föräldrars död och kämpar för att få behålla sin kärlek Gwen, och räddar staden ofc!
 
Jag kan inte säga att den här filmen var dålig, för det var den inte! Den var riktigt snygg gjord och man blev inte uttråkad någon gång under filmen enligt mig. Jag tycker att skådisarna är fantastiska och jag älskade även de roliga stunderna de har med i filmen. Men ett litet tag började jag nästan tro att filmen var mer en kärleksfilm än en actionfilm eftersom den handlade rätt så mycket om Gwen och Peter. Men det gjorde inte mig något, jag tyckte om filmen ändå som fan!
 
För er som har sett filmen och vet hur den slutar: JAG TYCKTE INTE OM SLUTET! Jo, nu ljög jag, det gjorde jag ju faktiskt. Grejen är att jag väntade på att den där scenen skulle komma eftersom det händer i serietidningar. Det var liksom för mig under filmen "Åh nu händer det" till "NU HÄNDER DET". Och Sen när det väl hände så var jag bara "OMG VARFÖR HÄNDE DETTA NYSS!? OMG! NEJ! VARFÖR!?". Jag började typ gråta när scenen väl kom. Jag tycker det var så fint när allting skedde i slowmotion och hade fin musik ( SOM DEN HÄR ) i bakgrunden. Jag bara väntade på att det skulle hända, och sen när det väl hände så dog det en liten bit i mig..... WHHHHHHHHYYYYYY!?!?!
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious