Efter ungefär en halvtimme så har jag gråtit klart

  2014-03-01 / 16:15:01 / kändisar /
Vet inte om jag har skrivt detta på bloggen innan och orkar inte riktigt kolla upp det. Men för ett tag sen så började jag ju kolla på den brittiska tv-serien Doctor Who som börjades sändas 1963 till 1989 och började sen igen 2005! Blev helt kär i serien första gången jag såg den och har aldrig riktigt förstått hur jag har missat att kollat på det innan! 
 
För er som inte vad Doctor Who är:
"Doktorn är inte människa, även om han ser ut som en sådan, utan kommer från planeten Gallifrey och tillhör ett folk som kallas för Timelords. Han är dock något av en avfälling och äventyrare som reser runt med sin tidsmaskin som kallas för The Tardis och kan inte låta bli att blanda sig i historiens gång".
 
"Doktorn är när den nya serien börjarde 2005 omkring 900 år gammal. Timelords har förmågan att skjuta upp sin egen död genom att "regenerera" sin kropp. När en Timelord regenererar byts varenda cell i hans kropp ut, vilket resulterar i ett helt nytt utseende och även en något annorlunda personlighet, även om identiteten är densamma och alla minnen finns kvar".

Så här kan det se ut när Doktorn regenerates till ett nytt utseende. OBS ÄVEN SPOILERS.
 
Så nu kanske ni undrar varför jag har typ gråtit i en halvtimme? 
Nygligen när jag tittade på sista avsnittet i säsong 7 innan säsong 8 kommer börja sända så OBS MEGA SUPER SPOILERS "dog" min favorit Doktor Matt Smith (ni som inte vet så har jag typ också största crushen på Matt Smith och hans ögonbryn som knappt existerar) och kommer nu i den nya säsongen spelas av Peter Capaldi. Tror dock Peter kommer göra sin roll som The Doctor suverän! Men jag sörjer fortfarande efter det jag har upplevt i sista avsnittet.... #SUPERMEGAHEARTBROKENASSDFGGHFDFKHGL
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious