Top 12 | Folk jag följer på Instagram

  2014-06-05 / 23:05:00 / Top 12 / 0 KOMMENTARER
Har nu gjort en top 12 lista på mina favoriter som jag följer på instagram. För er som kanske vill ha tips på nya sidor att följa, eller för er som bara vill veta vilka jag följer (stalker).
 
12. yogainspiration
En bra sida att följa om man vill få lite pepp för livet! Sen gillar jag yoga så tycker att det är kul att få inspiration om att bli bättre på det!
 
11. rosiehwa
Modellen Rosie Huntington-Whiteleys instagram. Min kvinnliga crush helt enkelt. Liksom jag hade ju inte sagt nej för att se ut som henne!
 
 
10. ellentvshow
Ibland behöver man skratta lite, och jag har så dålig humor så skrattar åt det mesta haha...
 
 
9. 9gag
Kom igen. Det är ju 9gag.
 
8. renskroes
Supermodellen Doutzens syster! Hon bloggar om hälsa, mat och tipsar mycket nyttiga recept!
 
 
7. ouropenroad
En familj som åker runt om i världen på äventyr i deras Westfalia! Tycker verkligen det är skithäftigt det de gör! Hade gärna velat resa som dem någon gång!
6. steveyeun
Skådespelaren som spelar Glenn i tv-serien The Walking Dead! Jag älskar hans instagrambilder! Tycker att de är så otroligt fina allihopa!
5. aronanderson
Har besegrat cancern fyra gånger och är rullstolsburen. Men den här killen inspirerar folk. Han är helt otrolig! Han har liksom cyklat till Paris med bara sina armar och bestigit Kebnekaise! En riktig kämpe!
 
4. grandmabetty33
En väldigt söt, gammal dam som kämpar mot cancer. Hon är väldigt sjuk nu, så ingen vet hur mycket tid hon har kvar. Men vi alla som följer henne hoppas att hon ska klara sig ett bra tag till!
 
3. rikleeillustration
En kille som ritar otroligt snygga bilder på tjejer och djur!
 
2. coollike
Charlie McDonnell från England! Han lägger inte upp särskilt många bilder på instagram (mer på Twitter). Men när han väl gör så blir jag lite smått glad eftersom jag har en liten crush på honom hihi.
 
1. realgrumpycat
Självklart så kommer ju Grumpy Cat på första plats. Dör så söt den katten är!