Igår såg jag Disney's Frozen på bio

  2014-02-02 / 19:30:24 / Tv/Film /
Igår i den stora staden fick man äntligen se filmen Frozen med Sissela! 
Vi såg den givetvis på engelska och våra förväntningar som vi hade på filmen var mycket bättre än vad vi trodde den skulle vara! Jag tyckte om det nordiska temat som de hade i filmen, som exempel deras namn som Sven, Olof, Hans osv och sen hur typ kulturen såg ut i filmen. Älskade även musiken i filmen! Favoritlåtarna var Let It Go och Do You Want to Build a Snowman. Kristen Bell och Idina Menzel sjöng riktigt bra och sen var det många andra låtar som var med i filmen som var väldigt komiska, helt underbara helt enkelt! Sen dog jag lite när det kom till kärleken i filmen mellan Kristoff och Anna... DET VAR SÅ FINT SÅ JAG BLEV SÅ AVUNDSJUK, MEN SÅNT HÄNDER BARA I FILM BLÄÄÄÄ!
Men annars, tyckte jag den var en riktigt bra film!
 
 
SEN OLOF I FILMEN ALLIHOPA! OMG HAN ÄR SERIÖST EN AV DET BÄSTA KARAKTÄRERNA SOM NÅGONSIN HAR SKAPATS I DISNEY! JAG ÄLSKAR OLOF!
 
OBS SPOILERS! VILL NI INTE VETA SÅ SLUTA LÄSA NU!
Något som jag inte tyckte var speciellt nödvändigt att ha med i filmen var början av filmen. Det kan vara jag som har missat något men jag förstod inte varför Anna behövde glömma bort att Elsa kunde trolla. Vad skulle seriöst hända om hon visste om det? Missade jag något? Skulle hon dö? För när hon väl fick reda på det senare i filmen så hände det inget speciellt, eller??? Nää början av filmen var jag lite tveksam över.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious