Detta är så himla lockande just nu

  2014-02-27 / 15:28:23 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER
 
 
 

Felix Recenserar | Såna otroligt underbara recensioner!

  2014-02-27 / 10:38:25 / Min Humor / 0 KOMMENTARER
Nu i veckan så visade min kompis Joakim den här härliga killen på youtube! Han recenserar mest svenska ungdomsfilmer men även andra grejer.
Jag själv, som är inget fan av svenska ungdomsfilmer tyckte detta var så jäkla kul. Han säger såna klockrena kommentarer när han recenserar så jag kan verkligen inte sluta skratta när jag tittar på dessa!
Jag vet dock inte vad andra tycker när man ser dessa recensioner, men jag tycker dessa är så underbara så jag tycker att man verkligen borde se dem!

Är i skolan när jag egentligen har lov. Detta är inte likt mig.

  2014-02-20 / 11:19:10 / Bilder på mig / 0 KOMMENTARER
Nu i tre dagar så har jag suttit i skolan och arbetat med mitt gymnasiearbete! Kände att jag måste utnyttja lovets dagar med det där arbetet och komma igång på riktigt! Känns dock rätt så skönt att man har tagit tag i detta och att man även har lyckats komma rätt så långt med sitt arbetet nu! Tummen upp till mig wiiiie!
 
Sen passar jag också på att ta lite fina selfies med våra roliga webbkameror som vi har i skolan. #NoFilter
 
 

Det bästa från internet just nu

  2014-02-17 / 22:04:26 / Min Humor / 0 KOMMENTARER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Blackfish | Att såna vackra djur kan vara så farliga

  2014-02-12 / 12:53:23 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
Igår såg jag dokumentären Blackfish som handlar om späckhuggare som lever i fångenskap på akvariumparkerna SeaWorld i USA och berättar om vad det kan finnas för konsekvenser med att hålla dem fångna. Dokumentären riktar sig rätt mycket om späckhuggaren Tilikum som har dödat tre tränare, och sen visar dokumentären hur hemska människor kan vara mot djur.
Jag tycker denna var verkligen en sevärd dokumentär som jag tror många skulle finna intressant att titta på. Späckhuggare är verkligen såna otroligt vackra djur så det är så svårt att tro att de egentligen kan vara så farliga... 
 

Filmer jag vill se som har sverigepremiär nu i februari 2014

  2014-02-11 / 08:45:56 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
Lego - Filmen
Kom igen vem vill inte se den????
 
American Hustle
Wiiiiie Jennifer Lawrence, Christian Bale, Bradley Cooper och Amy Adams!!
 
Boktjuven

Lana Del Rey - Once Upon A Dream

  2014-02-06 / 21:37:54 / Musik / 0 KOMMENTARER
Ni som inte vet så har Lana gjort en cover på denna låt som är de egentligen sjunger i Disneys film Törnrosa. Och denna kommer vara med i soundtracket till den nya filmen Maleficent (den onda fén i Törnrosa)! Och det är så vackert så jag dör haha.

Frost på svenska | jag ryser när jag lyssnar på Elsa (och inte på något positivt sätt)

  2014-02-05 / 23:07:00 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
Efter att ha sett Frozen på engelska så har jag nu smålyssnat lite på Frozen på svenska eftersom jag är så nyfiken hur det låter då. Jag måste säga det låter väl helt okej, men jag klarar inte av att lyssna på hon som har gjort Elsas röst (tycker inte riktigt heller om Olafs röst på svenska)! Visst, det låter helt okej när hon sjunger, men när hon börjar prata så jag vill jag nästan hålla för mina öron. Det låter som någon slags dålig fandub...
Men nu i helgen ska man kanske få se den igen på bio med bröderna på svenska. Och vem vet, jag kanske ändrar mig över vad jag tycker om Elsas röst efter att ha sett hela filmen på svenska och inte massa småklipp.

Igår såg jag Disney's Frozen på bio

  2014-02-02 / 19:30:24 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
Igår i den stora staden fick man äntligen se filmen Frozen med Sissela! 
Vi såg den givetvis på engelska och våra förväntningar som vi hade på filmen var mycket bättre än vad vi trodde den skulle vara! Jag tyckte om det nordiska temat som de hade i filmen, som exempel deras namn som Sven, Olof, Hans osv och sen hur typ kulturen såg ut i filmen. Älskade även musiken i filmen! Favoritlåtarna var Let It Go och Do You Want to Build a Snowman. Kristen Bell och Idina Menzel sjöng riktigt bra och sen var det många andra låtar som var med i filmen som var väldigt komiska, helt underbara helt enkelt! Sen dog jag lite när det kom till kärleken i filmen mellan Kristoff och Anna... DET VAR SÅ FINT SÅ JAG BLEV SÅ AVUNDSJUK, MEN SÅNT HÄNDER BARA I FILM BLÄÄÄÄ!
Men annars, tyckte jag den var en riktigt bra film!
 
 
SEN OLOF I FILMEN ALLIHOPA! OMG HAN ÄR SERIÖST EN AV DET BÄSTA KARAKTÄRERNA SOM NÅGONSIN HAR SKAPATS I DISNEY! JAG ÄLSKAR OLOF!
 
OBS SPOILERS! VILL NI INTE VETA SÅ SLUTA LÄSA NU!
Något som jag inte tyckte var speciellt nödvändigt att ha med i filmen var början av filmen. Det kan vara jag som har missat något men jag förstod inte varför Anna behövde glömma bort att Elsa kunde trolla. Vad skulle seriöst hända om hon visste om det? Missade jag något? Skulle hon dö? För när hon väl fick reda på det senare i filmen så hände det inget speciellt, eller??? Nää början av filmen var jag lite tveksam över.