Mohöhö

  2011-09-29 / 19:55:46 / Shopping / Outfits / 0 KOMMENTARER
29 September
Idag har varit väldigt bra! Lite fail på morgonen osv osv men jaja.
Skulle ju till tandläkaren idag i karlskorna, så då joinade typ Sarah från min klass mig efterrsom hon skulle också dit. Hittade en mössa från Carlings med henne, mohöhö jag gillar den väldigt mycket! Sen efter att ha varit hos tandläkaren kom Sebbe och Lars. Vi kollade lite på töjningar, de åt på Subway och jag fick en kaka (glad tjej)!
Nu är jag hemma och ska göra en grej som jag hade tänkt göra imon, hihi.

Nya grejer har man fixat idag :D

Fin T-shirt från cdon.com 99kr

Nya vinterskor, Din Sko 499kr

Jag och min fina nya mössa :D

Red!

  2011-09-28 / 16:53:55 / Kommentarer / 1 KOMMENTARER
28 September!
Tjotjo alla töntar som lever på denna planet, detta land, denna staden osv osv... Skolan idag har varit helt okej. Lite smått drygt då och då men man överlevde! Men efter skolan följde jag med Sebbe och Lars till stan för de skulle äta (fick deras rester) och sen följde de med mig till min gitarrlektion! Sen bestämde vi också för att efter skolan imon ska vi åka in till Karlskrona för att fixa lite grejer. Kolla på smycken, mössa, skor osv, höhö vad tjejigt! :D

Btw köpte röd hårfärg idag! C: Ska färga det på fredag (finally!!)!
Sist jag hade håret rött var typ nästan för två år sen, och nu kände jag att det var dags för det igen!

Felatecha  om 99 nya saker!:
För det första naaaaaw, de söta?:3
Och sen OMG jag är med på din header c;
Svar: Visst e vi ;3 och Ofc du e det ;D

99 nya saker!

  2011-09-27 / 17:52:26 / Dagbok/vardag / 1 KOMMENTARER
27 September
Goderafton alla! Har precis kommit hem från gymmet och har duschat! Nu sitter jag vid datorn och försöker lära mig den nya FB...
Men strax ska man äta och sen efter det ska man förmodligen ut och gå en lite runda med fina Cajsa! Och sen när jag kommer hem så ska jag se säsongstarten av Erik och Mackan : 99 nya saker man kan göra! Höhö tycker det är skitkul :DD

Sikka gulliga estetare då :D Lars Åke till höger!

Längtar!!!

  2011-09-21 / 19:09:33 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER
21 September
Nomnom på er alla! Har precis kommit hem efter att ha spelat gitarr, varit nere vid Via Veneto och ätit med Tim, och sedan sjunigt nere i kulturcentrum! Jag har ju börjat i kör nu där nere som jag är helt ny med i. Tyckte först det var lite nervörst, men annas riktigt kul!

Men på vägen hem så slog det mig att snart är det ju Oktober! Och den månaden är nog en av min favorit månad! Först, för det börjar bli skönt ute och det blåser en sån frisk skön vind, sedan för det blir så fint ute när allt blir oranget!
Och sen har vi ju Halloween! Hoho tycker det är så jäkla kul! Då blir det ju fest när man får klä ut sig, och sedan spelas det ju massa bra skräckfilmer på TV!! Wiihhoo!
Denna Oktober kommer säkert bli bra! Det kommer bli fest några gånger och på någon kommer man förmodligen få klä ut sig, hihi! Tycker det är skit kul att få klä ut sig och skoja lite :DD
Tycker ni om Halloween???


Escape Me

  2011-09-20 / 21:46:15 / Kommentarer / 0 KOMMENTARER
20 September Del 2
Nu är jag hemma igen efter att ha gått en liten runda ute! Hällde upp mig precis ett glas juice och sitter nu och geekar den låt som jag har geekat nu ungefär i tre dagar! Och ska snart dra mig mot sängen. Börjar bli trött, hihi.
Tiësto feat. CC Sheffield - Escape Me


Anonym
om World Of Warcraft:
Anar jag en blivande wow-nörd?
Svar: Haha nej det tror jag inte, eller mja det vet man aldrig. Kommer iallafall säkert köra det igen c:

World Of Warcraft

  2011-09-20 / 19:14:01 / Dagbok/vardag / 1 KOMMENTARER

20 September
Tjohej på alla som läser min blogg! Idag har man minsann hunnit med mycket grejer!
Jag började ju inte fören kl 12.10 idag i skolan, så innan det så hann jag åka in till karlskrona och äntligen pierca öronen och köpa ett nytt långt halsband som har en kamera på sig.

Sen skulle man till skolan. Jag har knappt haft två lektioner idag eftersom jag skulle iväg under ena lektionen och kom sedan tillbaka när det var hälften av engelska lektionen kvar!

Sen efter skolan stannade jag, Jocke och Melina och skulle plugga klart matte. Men slutade med att vi satt i mediarummet och spelade kort!

Sen när Melina skulle åka hem så stack jag och Jocke till stan för han skulle köpa lite grejer och sedan stack vi hem till honom för han skulle lära mig spela WOW! Haha shit, jag tyckte det var lite svårt och sammtidigt lite kul, men jag har haft för mig att det skulle vara ännu svårare (fråga inte varför) hehe. Sen bestämde vi att vi ska köra på att Lana någon gång nu i Oktober (y).
                                     
Jocke köpte också dessa kakor idag! Första gången för mig att få äta dem! FAAAARLIGT GODA!!!

Passande låt till passande rubrik :D
We Butter The Bread With Butter - World Of Warcraft


Birth By Sleep

  2011-09-15 / 20:56:00 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER

15 September Del 2
Nöff igen på alla! Nu sitter jag och dricker tee och kollar på KH Birth By Sleep! Eftersom jag inte har PS3 så kan jag inte få spela det nyaste spelet....  Men lär mig lite engelska samtidigt!
Söta figurer, fin musik, och bra handling i spelet!FäSt

  2011-09-10 / 18:50:00 / Fester / 0 KOMMENTARER
10 September Del 2
Hejdå alla! Nu drar jag på 18 års fest där det kommer vara massa härligt folk! Ha en bra lördag!

Fail bild men aja!

Sweet Disposition

  2011-09-07 / 18:50:09 / Musik / 0 KOMMENTARER


Älskar denna låten! Så himla fin, och tycker både orginalet och covern som Ellie Goudling har gjort är underbar!