Taylor Swift & Ellie Goulding

  2011-05-23 / 21:45:00 / Musik / 1 KOMMENTARER
Ville faktiskt skriva ett inlägg igen om dessa två sångare igen. Taylor Swift och Ellie Goulding. Både sångare och är nog de två tjejer som jag lyssnar mest på! Kan verkligen vad alla deras låtar heter, och jag lyssnar verkligen också varje låt som dom har gjort, och tycker ingen låt som de har gjort är dålig! Taylor har jag lyssnat på nu i några år och jag tror att de flesta vet vem hon är. Där emot började jag lyssna på Ellie förra sommaren (2010) och lyssnar fortfarande otroligt mycket på henne! Tror mest att folk vet mest vem hon är för att hennes cover låt Your Song har spelats så otroligt mycket på radion.

Båda har varit Månadens Artist här på bloggen.
Tryck HÄR för att komma till Taylor Swift om ni vill läsa om vad jag har skrivit om henne och om mina top fem låtar!
Tryck
HÄR för att komma till Ellie Goulding om ni vill läsa om vad jag har skrivit om henne och om mina top fem låtar!

Taylor Swift
Så otroligt vacker och har en sån fin röst! Min favorit just nu som hon har gjort är Enchanted!


Ellie Goulding
Älskar verkligen hennes röst! Hon är så himla söt och har så fint hår! Skulle också vilja ha mitt hår som hennes. Tycker också om hennes klädstil. Min favorit just nu är Every Time You Go, men den har varit min favorit väldigt länge nu!L O V E

Nyan Cat

  2011-05-13 / 23:21:58 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER

nyan-cat_1460476 (MMS)

Just nu sitter man med hela tönt gänget och har kollat på film! Sen har vi alla geekat Nyan Cat!! Haha sån jäkla meningslöst sak som spelas om och om igen, men ändå så kul!!! Ska så bli min nya hobby, haha!


The Rocky Horror Picture Show

  2011-05-08 / 18:00:35 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
Efter ett Glee avsnitt som jag har sett för någon dag sen så hade de gjort ett avsnitt som hade The Rocky Horror Picture Show med sig. Tyckte om musik som de sjöng och sen de olika karaktärena som de skulle föreställa, så jag blev rätt så sugen att se den riktiga filmen! Någon som har sett den? Gammal är den iallafall, från 1975.

Glee morgon

  2011-05-08 / 14:09:54 / Tv/Film / 1 KOMMENTARER
8 Maj
Vaknade vid halv elva idag och började med att kolla på en massa Glee avsnitt! Haha som vissa har fattat så älskar jag verkligen den serien. Något avsnitt så började jag nästan grina för det var så fint, haha. Men ska strax fixa mig lite och sedan gå ut en låååång runda. Får lite panik att bara sitta inomhus och inte röra mig. Men sen borde jag dock också plugga till prov...

Här är en bild från ett avsnitt där det handlade om Lady Gaga.


Livia
om I want to be a billionaire so fucking bad:
Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!
Svar: Tack så mycket jag har inte härmat någon vad jag vet iallafall och har försökt fixa en enkel stil (: