Pack Up!

  2011-06-27 / 18:32:09 / Musik / 1 KOMMENTARER
Asså vem gillar inte denna låten!?True Blood!

  2011-06-23 / 20:07:00 / Tv/Film / 1 KOMMENTARER
23 Juni
Nu på söndag börjar USA sända säsong 4 av vampyrserien True Blood! Älskar verkligen serien och får aldrig nog av den! Det är blandat med våld, sex, kärlek, skräck, humor osv osv! Får bara inte nog av serien och längtar tills de börjar sända nu på söndag som sjutton! Men innan det så ska jag börja se de första tre säsongerna av True Blood. Kommer nog dock inte hinna se alla innan söndag...

För er som inte vet vad True Blood är eller vad den handlar om så får ni söka på wikipedia ;) Det har gått tre säsonger nu och jag orkar inte förklara, haha!


Guuud, blir man inte förväntansfull nu när man har sett den här lilla trailern!? Hihihi.

Super 8

  2011-06-19 / 18:32:24 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
19 Juni
Hej igen! Jag hann faktiskt spela lite KH, men dock ska jag iväg snart! För jag och mamma ska nämligen till bion och se den här filmen Super 8! Har bara sett trailern och då fastnade jag lite för den, hoppas den är bra nu då! Sen efter bion hade jag också tänkt gå en lång runda, kanske 1,5 - 2 timmar... Ska försöka iallafall!

Ha det bra!

Kingdom Hearts

  2011-06-19 / 17:31:47 / Tv/Film / 1 KOMMENTARER
Tjohej alla läsare! För någon anledning så fick jag lust att börja spela PS2 spelet Kingdom Hearts! Det var grymt länge sen jag spelade det spelet och jag älskade verkligen det då! Tyckte om det eftersom det var en spännande handling, fina karaktärer och sen att det innehåller en massa Disney figurer. Lite svårt att förklara handlingen men jag har iallfall KH 1 och 2 och sen finns det några till spel men som jag dock aldrig lyckades få tag på, vilket jag tyckte var tråkigt...Kalla mig geek, men det här är det enda spelet som jag tycker är underhållande (mjaaa super mario också)! Sen innehåller spelet också en massa Final Fantasy figurer.

Tandställning off?

  2011-06-13 / 15:43:38 / / 3 KOMMENTARER
13 Juni
Gick upp tidigt idag för jag skulle åka in till Karlskrona och hälsa på tandläkaren om min tandställning. Och gissa vad? Om tre veckor åker den av!!! Gud så glad jag är, skulle verkligen inte klara av att ha kvar tandställning över hela sommaren! Sen kanske jag äntligen kan få le så tänderna syns. Hatar verkligen att le med tandställning, jag ser så jäkla mongo ut! Jag ler bara med stängd mun, och då ser jag inte heller så speciellt good looking ut!

Tre veckor kvar! Shit vad jag lägntar!

BIG L O V E ♥ Ellie Goulding

  2011-06-04 / 21:13:01 / Musik / 2 KOMMENTARER
ÅH fan vad jag älskar Ellie!!! Kan verkligen inte få nog av hennes musik! Så fina, allihop! Just nu sitter jag och lyssnar på låtar som Ellie hade skrivit innan hon blev helt känd!

Här är en massa gammla nya/gammla, låtar/videos som Ellie har gjort/är med i! Vissa cover som hon har gjort är underbara!

Are You Happy Now

We Were Friends

The End

Every Time You Go (Demo)

Not Following You

Black & Gold

Sen har vi dessa två videon som Ellie är med i! Tycker båda låtarna är väldigt fina. Men den andra är dock en cover!
Wonderman (feat. Ellie Goulding)

Ellie Goulding - Sweet Disposition (Sun Biz Session)

♥ Ellie Goulding

Btw! Ville bara be om ursäkt också för den jättedåliga uppdateringen nu på sista tiden! Men jag har verkligen inte haft tid att lägga upp bilder på min sega dator. Sen har det ju också varit sånt fint väder så då har jag hellre viljat vara ute än inne! Eller så har jag bara inte orkat sitta vid datorn. Men sen när jag har tid så ska jag försöka lägga upp många bilder som jag har tagit och varit med om denna/förra månaden!