Ellie Goulding

  2011-01-29 / 20:05:53 / Månadens Artister / 0 KOMMENTARER
Den här tjejens musiksmak är så grymt skön! Hon har inte gjort så speciellt många låtar, men jag kan dock säga att jag har inte hört en enda låt som jag tycker är dålig! Jag började lyssna på Ellie någon gång i sommras (2010) när jag hade väldigt tråkigt en dag och skökte en massa random ord på Spotify. Gud vad glad jag blev när jag hittade låten "Every Time You Go". Jag lyssnade på den varje dag (gör det fortfarande) och jag e så glad att alla hennes andra låtar också är bra. Hade också tänkt att köpa hennes skiva "Lights" någon gång när jag har tid. Älskar verkligen hennes låtar. Alla har sina egna stunder som får en och vilja sjunga med, dansa, sova, le osv.

Min top fem lista. Kan dock säga att jag inte riktigt har någon favorit, för jag lyssnar verkligen på ALLA hennes låtar. Men kan ju säga vilka jag har lyssnat på mest den senaste tiden.

#1 Every Time You Go

#2 Lights

#3 Under The Sheets

#4 Wish I Stayed

#5 Your Song

Jag vet att den här sista låten "Your Song" har Elton John gjort. Men jag tycker ändå att Ellies cover är så fin. Hon har ju också gjort en musikvideo med denna låten. Och jag tycker den är speciell. Alla färger, kläderna, ljusen och mijön gör videon så vacker. Hoppas hon kommer fortsätta med musiken framåt i tiden med.
Ellie Goulding.


ASDFmovie

  2011-01-13 / 18:56:24 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
13 Januari
Asså, hahahaha! Jag tröttnar inte precis aldrig på dessa klippen från youtube. Jag är inte precis efter om alla tror det. Men idag satt man med massa folk och tittade på dessa klippen om, och om igen. Hahaha det är ju så kul för det är ju helt sjuka saker som händer. Det finns bara tre stycken än så länge, och så dock tycker jag att trean är bäst än så länge!Enjoy!