Despicable Me - Banana

  2011-02-16 / 18:11:46 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
16 Februari
Slutade vid två idag i skolan. Efter det så stack jag och tränade. Men kan dock säga att jag verkligen inte var på humör för att träna idag. Så jag var kanske var på gymmet i 45 minuter. Har varit duktig och pluggat spanska och ska snart göra lite SO.

Men just nu sitter jag och skrattar över de här söta figurena från filmen Despicable Me. Hahaha de är ju jättesöta! Hahaha gud asså jag har nog inte skrattat så här mycket idag. Får ju fasen se filmen snart och hoppas att den är lika bra som de här små klippen!
Hahaha butt och banana. Hahaha aww de är så söta!

Movie trailers ♥

  2011-02-08 / 12:13:52 / Tv/Film / 1 KOMMENTARER
8 Februari
Fick sticka till skolan idag på morgonen för att göra nationella i svenska. Det gick väl bra, behövde verkligen all tid man kunde få. Efter det stack jag hem igen för att få vila mig frisk. Sitter just nu inne på youtube och kollar lite efter bra filmer som kommer komma någon gång iår som jag faktiskt skulle vilja se. Jag älskar verkligen att gå på bio eller att sitta framför tv i soffan (det ska helst vara mörkt) och kolla på någon bra film.
Dessa trailers som jag har lagt upp skulle jag vilja se iår.

Sucker Punch

filmen verkar lite speciell med alla sina söta tjejer med samurajsvärd. Men jag tycker dock om lite fantasy och random filmer. Vill faktiskt se denna, den verkar ju häftig på sitt sätt.

Beastly


Dennna verkar såå fiiinn. Lägntar tills den här filmen kommer på bio. Och jag hoppas att jag inte kommer bli besviken! Den verkar så söt, och typ handlar ju om att kärlek inte har med utsidan att göra, utan på insdan. Naaw.

How Do You Know


Haha den här verkar ju både rolig och gullig. Att två stycken killar är kära i en och samma tjej. Den här verkar ha sina stunder. Denna vill jag gärna se.

Scream 4

Sen har vi den är skräckisen. En ny Scream film. Scream var nog min första skräckfilm som jag såg när jag var liten. Tycker dock den kan vara lite obehaglig eftersom det som händer i filmen kan ju faktiskt hända i verkligheten. Jag blir inte så speciellt rädd av den här, men tycker ändå fortfarande att den är obehaglig!

Om någon har tips på bra filmer som man kan se. Så tipsa gärna! Jag är en film-geek.
Peace Out.

Tim Burton

  2011-02-06 / 15:09:20 / Tv/Film / 2 KOMMENTARER
6 Februari
Sjuk, jäkligt ont i halsen så därför hade jag tänkt blogga lite om Tim Burton. Han är nog min favorit filmregissör som finns. Hans filmer med Johnny Depp i är absolut mina favoriter! De brukar mest göra musikaler tillsammans och Johnny Depps röst är helt underbar! Tänkte blogga lite om hans filmer som Johnny Depp är med i.

Nightmare Before Christmas

Denna var/är min första favorit Tim Burton film. Det är en musikal som är gjord av tecknad lera osv. Johnny gör rösten till huvudkaraktär Jack Skellington. Filmen handlar om att det finns en massa olika världar. Julvärlden, halloweenvärlden, påskvärlden osv. Sen en dag upptäcker Jack julvärlden och vill testa på att fira julen och ta tomtens plats. Härliga låtar och snygg gjord. My favorite
This Is HalloweenCorpse Bride

Filmen handlar om Victor (Johnny Depp) som ska gifta sig med den vackara Victoria. Men dagen innan råkar han av misstag fria till den döda Emily och dras ner till underjorden där alla döda bor.
Snygg film som har sina stunder. Och får en att le ibland. Häftigt med också tycker jag att alla dödliga är de tråkiga färgerna medans de döda färgglada!
Remains Of The Day


Edward Scissorshands


Den här filmen är väldigt fin och känslosam, men dock väldig gammal. Den här filmen är nog den första som Tim Burton och Johnny Depp har gjort tillsammans. Det är dock ingen musikal men den är väldigt fin. Filmen handlar om en robort som heter Edward. Hans uppfinnare dog när han nästan var klar med hela honom. Men dock hann han inte göra klart hans händer. Så han fick saxar till händer. Nu lever han helt ensam i ett slott nära småstaden Pastellstaden. En dag kommer det en tant som ska sälja smink men hittar Edward i slottet och tar med han hem. Men sen börjar folk i staden få reda på vem han är och tror att han är farlig. Fin fin film.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Sweeny Todd är en av mina favorit filmer. Det är en musikal som handlar Benjamin Barker (Johnny Depp) som åtalas för ett brott han ej begåt av domaren Turpin. Han hade en fru och en dotter men Turpin våldtar frun. Efter 15 år återvänder Benjamin tillbaka för att hämnas på Turpin men har dock bytt namnet till Sweeney Todd. I det huset där han bodde innan bor en tjej som heter Mrs Lovett som gör londons äckligaste pajer som finns. Hon berättar att Lucy begått självmord och att Turpin adopterat Todds dotter. Todd bestämmer sig för att hämnas på domare Turpin och på samhället. Hans hämndkänslor leder till att han istället mördar folk. Todds offer blir Mrs Lovett nu ingredienser och börjar sälja människorpajer till folket i London, och ingen vet om det.
Filmen är riktigt fin med väldigt bra och fina låtar. Mycket blod blir det med ibland dock, men jag är lite wierd och tycker om lite psycho filmer. P U S S to this movie
EpiphanyAlice In Wonderland

Alla har ju säkert hört berättelsen om Alice i underlandet? Jaja, men den här filmen är inte riktigt som den riktiga sagan. Väldigt fin gjord tycker jag, men jag tycker faktiskt dock att de kunde ha hittat en sötare Alice och gjort slutet mycket bättre. Men annas tycker jag den här filmen är bra. Och Johnny Depp är ju söt som hattmakaren

Tim Burton har gjort en massa fler bra filmer som Johnny Depp inte är med i. Har massvis med hans filmer här hemma hos mig. Så när jag har tråkigt så sätter jag på en Tim Burton film!
L O V E Tim Burton & Johnny Depp