Glee

  2011-04-14 / 17:25:53 / Tv/Film / 2 KOMMENTARER
Ska strax plugga SO och matte, äta lite mat och sedan avslutar jag dagen med att se några avsnitt från en av mina favoritserier. Glee!
Det är många som inte alls tycker om den serien bara för de sjunger väldigt ofta! Men det skiter jag lite i. Glee är en sån kul serie som får en att bli på glatt humö. Älskar verkligen alla karaktärer som är med, musiken som är med. Det är ju blandat med de töntiga, coola, elaka, envisa, homusexuella, och glada personerna! Sen är det förstås kärlek, lögner och humor i serien. Jag började se serien när den började sändas på TV här i Sverige. Men senare blev det jobbigt att hålla koll på serien eftersom de som sände programmet bytte tid och dagar när serien gick... Men för några månader sen så började se om hela serien på datorn.
Alla låtar som är med i serien är ju covers på både gammla och nya låtar. Och vissa låtar som Glee har gjort tycker jag är bättre än orginalen!

Här är några av de bra covers som de har gjort! Asså alla är sjukt bra på att sjunga tycker jag.

Don't Stop Believin'

Halo / Walking On Sunshine


It's My Life / Confessions


Just The Way You Are

Dogs Days Are Over

Lucky

I Got A Pocket Full Of Sunshine

  2011-04-07 / 17:13:34 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
7 April
Väldigt trött. Har nog velat sova ungefär hela dan. Men har varit på lite glatt humör när man har fått gå runt och lyssnat på låten Pocket Full Of Sunshine från filmen Easy A. Jag lovar att den filmen är nog en av de bästa filmerna jag har sett! Älskar handlingen, musiken, karaktärerna. Helt underbar helt enkelt!
Igår efter skolan klippte jag min lilla kompis Ciccie. Och jag hoppas hon blev nöjd iallafall, haha. Sen var vi ute och gick 1 mil, inte illa. Nyss har jag varit och tränat och vid sex ska jag och Ciccie möta Cajsa och gå på en musikal som vår vän Tim är med i.

Här har vi trailern. Tycker filmen är grymt bra och jag hoppas att man får lite intressa att se den när man har sett trailern.


Emma Stone som spelar Olive i Easy A har ju också varit med i filmerna supersugen, Zombiland och Paper Man.

Sen har vi låten Pocket Full Of Sunshine som är med i filmen. Haha den fastnar verkligen kan jag säga.

Anonym
om I Am Number Four:

han är ful, haha han har världens vårta på näsan ju :o
Svar: Nej det är han ju inte :D och sen är inte alla perfekta!

I Am Number Four

  2011-04-03 / 18:42:20 / Tv/Film / 1 KOMMENTARER
3 Mars
Var med min geek Aron i lördags och fikade. Senare på kvällen gick vi på bio och såg filmen I Am Number Four. Den var skitabra tyckte jag. Inte alls som jag trodde först, att den typ skulle bli värsta tjejfilmen med en snygg kille med som spelade huvudrollen (fast han var jäkligt snygg). Blev inte alls besviken när jag såg den. Jag brukar tycka att denna sortens film är bra. Typ att det börjar med att det är lugnt i början och sen på slutet blire Fight, Fight, Fight! Haha. Den får 4/5 av mig. Sen skulle det inte förvåna mig om det kommer en tvåa. Haha sen lovade jag också min kompis Lovisa att jag skulle skriva ett inlägg om filmen, och berätta vad jag tyckte om den. Men Aron tyckte också filmen var grymt bra, så då kan jag ju säga att filmen passar både till killar och tjejer.

Sen var ju en av mina favorit band Jimmy Eat Worlds låt med i filmen. Invented. Eller så hörde jag bara helt fel. Hehe