Igår var jag på Oscarsgalan och fick träffa Jennifer Lawrence, Jared Leto och en massa andra trevliga kändisar

  2014-03-03 / 17:51:00 / Dagbok/vardag /
Inatt var det ju Oscarsgalan 2014, och jag och min kompis Dunsö passade på att åka till Hollywood och gå på röda mattan! Fick träffa Jennifer Lawrence som visade sig vara en underbar person som man alltid har trott. Fick även träffa sångaren Jared Leto från Thirty Seconds To Mars, och tyckte det var så otroligt kul att han fick vinna en Oscar för bästa manliga biroll från filmen Dallas Buyers Club som man få se nu i mars! Sen fick man även smaka på väldigt god tårta och ge Leonardo DiCaprio en klapp på ryggen och önska honom bätte lycka nästa gång.
 
De stora vinnarna blev Gravity och den verklighetsbaserade filmen 12 years a slave (SE DEN). Bästa tecknade film blev Frozen med bästa låt  LET IT GOOOOO. Bästa kläder och design blev The Great Gatsby och sen vann ju självklart andra filmer lite Oscars! Dock tyckte jag inte riktigt att Gravity skulle vinna en sån jädra massa Oscars. Den är ju väldigt snygg gjord men tycker den är lite väl överskattad.

Men annars hade jag en väldigt trevlig kväll med mycket äldra människor, och fick även vara med på selfie med super trevliga människor!!!
 
Sen uppträdde även Idina Menzel med låten Let It Go! Man kan se uppträdandet nu på youtube, och man kan även se mig i slutet av klippet! Men för någon anledningen så fick de någon wierd vinkel på mig så hela mitt ansikte och näsa har typ blåst upp så jag ser ut nästan som en hamster...
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious