The Hunger Games: Catching Fire

  2013-11-21 / 13:28:14 / Tv/Film /
Genre: Äventyr
 
Regi: Francis Lawrence
 
Speltid: 2 timmar 26 minuter
 
Skådespelare: Jennifer Lawrence Liam HemsworthJosh Hutcherson
 
Handling: När Katniss och Peeta kommer tillbaka till distrikt 12 i det kuvade landet Panem inser de snabbt att tillvaron blivit ännu värre än förr. Katniss har blivit en ofrivillig symbol för hopp hos befolkningen. Det är farligt, för alla despoter och president Snow smider planer för flickan som det slår gnistor om. När det blir dags för nästa omgång hungerspel, specialaren "kvartalssekelskuvningen", kommer han med en överraskande nyhet som innebär att Katniss och Peeta återigen måste slåss för sin överlevnad.
 
Igår fick jag äntligen se The Hunger Games: Catching Fire på bio!!!
 
Förmodligen var/är förväntningarna rätt så höga på den här filmen. Jag själv tyckte nästan att filmen lyckades nå alla mina föväntningar. Filmen var spännande, rolig, och hade nya bra karäktärer som spelades av bra skådespelare (som exempel Jena Malone som är med i filmerna Donnie Darko och Sucker Punch).
Jag har dock börjat tänka lite på när det kommer till kärleken i filmen att det påminner liiiiiite om Twilight filmerna. Peeta (Josh Hutcherson) och Gale (Liam Hemsworth) är två stiliga män (sååååå mycket stiligare än Edward och Jacob från Twilight) som gör nästan allt som de kan för att få Katniss (Jennifer Lawrence) uppmärksamhet. Och det verkar som att även Katniss har hamnat i en situation som Bella från Twilight att hon inte riktigt kan bestämma sig för vem hon tycker om mest!
 
Två timmar och 26 minuter brukar normalt kännas rätt långt när man kollar på film, men för mig så försvann tiden bara iväg! Jag tyckte filmen var grym, och supervackra Jennifer Lawrence gör sin roll så jäkla bra! Jag längtar redan nu tills nästa film kommer!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious