Batkid räddar "Gotham City" för en dag!

  2013-11-17 / 15:27:23 / Tips /

Det var den femårige pojken Miles största dröm, att i en dag få vara superhjälte.
Miles lider av leukemi och en amerikansk organisation som uppfyller sjuka barns önskningar såg till att hans dröm blev sann. Över 15.000 personer anmälde sig frivilliga för att hjälpa till att förverkliga drömmen och på fredagsmorgonen började äventyret. Han hämtades upp i full Batmanmundering och fick tillsammans med en fullvuxen läderlapp köras runt i San Fransisco i en Batmobil.

 

Hans första uppdrag blev att rädda en kvinna som bundits fast på en järnvägsräls med en bomb på sig. Därefter stoppade skurken ”Gåtan” från att råna en bank och räddade det amerikanska fotbollslaget Giants maskot Lou Seal från kidnapparen ”Pingvinen”.

Tusentals San Fransiscobor följde under dagen Miles, eller Batkids hjältedåd och på slutet av dagen förärades han med nyckeln till staden.
President Barack Obama skickade ut en hälsning till Miles som var 18 månader när han diagnostiserades med kronisk leukemi.
– Snyggt jobbat Miles, du räddade Gotham.

Publicerad av SVT 16 November 2013 - 12:50 - Uppdaterad 16 November 18:01

 

Detta är seriöst ett av det finaste som jag någonsin har sett! Batkid är från och med nu min absoluta #1 favorit superhjälte!

 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious