Anberlin

  2011-03-23 / 11:59:27 / Månadens Artister / 0 KOMMENTARER
Har inte så mycket att säga. BÄST ÄR DE! Jag har lyssnat på Anberlin ett bra tag nu och tycker många av deras låtar är gryma! De känns lite speciellt när man lyssnar på dem. Men deras musik är ju grymt skön att lyssna på tycker jag! Deras första låt som jag någonsin hörde var Inevitable. Den var nog en av de finaste låtar som jag någonsin har hört! Sen så bestämde jag mig att inte bara för att lyssna på den låten, utan kolla vad de hade gjort för fler låtar. Nämen kolla, vad många bra låtar det fanns då!
Här är mina fem favoriter.
#1 Inevitable
#2 The Unwinding Cable Car
#3(*Fin) (Full version)
#4 Dismantle.Repair
#5 The Feel Good Drag

I LOVE YOU

  2011-03-06 / 20:56:51 / Fester / 0 KOMMENTARER
6 Mars
Nu är föräldrarna och småbröderna uppe i Sälen och åker skidor. Så nu har jag huset helt för mig själv till fredag. Så skönt! Och igår blev det födelsedags fest för mig och Aron. Och festen hade sina stunder, som gick upp och ner... Men när det började närma sig slutet på festen så var allt lugnt. Och jag hoppas att alla var glada. Sen när alla drog hem så stannade Aron, Tim och Ciccie kvar här för att sova.

Massa fint folk där som fick vara med om ett å annat.

Här har man fem st snyggingar som var med igår.

Första bilden är på mig och mina fina två killar Aron och Carl. Bilden hade varit mycket bättre om jag inte hade sett så himla creepy ut. Andra bilden är på mig och fina Madeline. Sen tredje är presenten jag och Aron fick av Nellie, Ellen, Petronella och Madeline. 3 kg godis!

Idag vaknade man ganska tidigt... På dagen stack jag och Ciccie till Maxi för att handla lite medans Tim stannade kvar hemma och kollade på TV. Det är vår nu, så skönt! Sen klippte jag Ciccie lugg lite mer, och sen chillade vi några timmar i soffan.  Sen för några timmar sedan stack jag och Ciccie till stan för att köpa sushi, och Tim och Aron stack och fixade bakfulle mat till dem. Sen stack vi hem till mig för att äta. Nu sitter jag och Aron och kollar på TV och snart kommer Ciccie hit igen för att sova här med mig. Men jag går och lägger mig tidigt idag. Är riktigt trött och mår lite illa. Och hoppas jag orkar med skolan med imon.

Nu har ju Avril Lavigne släpt sin nya album. Goodbyl Lullaby. Jättemånga fina låtar. Verkligen! Dem låtar jag fastnade mest för var I Love You, Everybody Hurts och Remember When
. Lyssna på hennes nya album om du gillar Avril!

I Love You

L O V E

Love is like a flame It burns you when its hot

  2011-03-02 / 21:21:28 / Tv/Film / 1 KOMMENTARER
Halloween:
Asså det finns ju de gamla Halloween filmerna från 1900-talet. Och sen har vi ju de som är nyare från 2007 och 2009. Jag tycker såklart att de nya är mycket bättre! För morden ser mer verkliga ut. Det är mer starka färger i filmen än i de gamla och inte så här suddigt, om ni fattar? Sen är skådisarna snyggare än de från de gamla filmerna, haha. Jag tycker faktiskt inte om att kolla på skräckfilmer, och speciellt inte själv! Men Halloween är inte som alla andra skräckfilmer som jag har sett. Den har en bra handlig, bra skådisar och lite sorgsen i första filmen... Tycker ju synd om Michael Myers (mödaren). Han hade ju en tuff barndom. Hans mamma dog, och han hamnade på mentalsjukhus, buhuhu. Men visst, filmen kan också vara sjuk läskig! Jag hoppar faktiskt till då och då, men jag vill faktiskt inte sluta kolla! Men ibland får jag såna här tankar att det kan vara någon i det andra rummet... Hahah.

Skiter fullständigt i om andra säger/tycker att den är dålig osv. Jag tycker den är bra! Jag ser den gärna många gånger till.

Sen den här låten är med i Halloween 2 (den nya) i slutet av filmen. Hon som sjunger har gjort en cover från ett annat band. Och jag tycker att hennes cover är mycket bättre än orginalet! Den är så fin, vill inte sluta lyssna på den när jag ligger i sängen, haha.
Nan Vernon - Love HurtsSen får ni en bild på Scout Taylor - Compton. Det är hon som spelar Laurie och som är typ huvudkaraktären i den nya Halloween. Och sen är ju hon med i min tönt film The First Time. Åh jag tycker hon ser riktigt bra ut, hon är ju söt. Vill ju typ se ut som henne, haha! Avis också att hon har fått kyssa Devon Werkheiser och inte jag... Hihi.

Sen har vi en trailer från Halloween 2 från 2009. Tycker den är läskigare än den första från 2007!
Får se filmen imon, för idag hinner jag dock inte...
Se Filmen (med mig, hihi)!
L O V E

What a shame, the poor groom's bride is a whore

  2011-03-01 / 19:46:13 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
1 Mars
Tisdagar är nog en av de drygaste dagarna i veckan, men först kommer torsdag! Efter skolan stack jag och tränade. Jag tränade fakitskt i två och en halvtimme idag! Det känns så bra nu, och bena bara skakar! Hahah, men har precis ätit och duschat och ska snart plugga. Men vet dock inte vad... För just nu ska man snart ha prov i SO och sen om två veckor ska man ha nationella i biologi. Men innan det har man typ skrivuppgifter på fredagaran med biologin.. Så vet inte vilket som är viktigast... Sen vid nio ska jag lägga mig i soffan och se mina två favorit killar! Erik och Mackan! Haha jag älskar dem två! De gör alltid sjukt roliga saker. De får mig ALLTID på glatt humör! Haha älskar dem!

Haha gudomlig bild huh?

Sen nu på sista tiden har jag börjat lyssna mer på Panic! At The Disco. Jag lyssnade mycket på dem innan, men nu har jag börjat lyssna på dem lite extra.
Och den här måste nog vara min favorit låt som de har gjort.

PANIC! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies


L O V E