You better believe in karma

  2011-08-25 / 19:37:40 / Musik / 0 KOMMENTARER

Ida Maria - Bad Karma


Kan inte sluta lyssna på denna! Tycker den är så jäkla bra, yeah!!


ES11

  2011-08-24 / 17:07:00 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER
24 Augusti
Hej alla! Idag började man skolan och jag tyckte faktiskt det var kanon! Känner ju inte alla som går i min klass, men det flesta är ju rätt trevliga! Det var rätt lugnt idag, vi fick kolla runt i skolan och träffa många av de lärarna som vi ska ha! Tror det kommer bli helt okej! Sen tyckte många av lärarna att mitt namn var aweeeesome! Hahaha!

Sen så väntar klassfoto... Bud att inte se normal utan kanske till och med se ut som någon av dessa minner?? Palla se normal ut på bild :D hehe. 

Anonym om Min Sommar (stort inlägg):
Har ni namnlappar på släktträffen, eller vad är det ni på tröjorna?
Svar: Japp det hade vi! Så vi skulle kunna se vad vi hette och sedan från vilken familj man var ifrån osv!

How Do You Know

  2011-08-21 / 19:07:05 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
Har inte så mycket bättre för mig, så då kan ju ju lika gärna tipsa er om det här filmen How Do You Know. Såg klart den här för någon dag sen, och jag måste säga att jag tyckte den var helt okej! Det var typ något speciellt med den. Men jag skrattade ganska ofta, och de var ju ingen överdriven humor eller något! Både kärlek och komedi. Den var fin, men ibland den lite seg. Ger den 3/5. Men säger inte att den är dålig bara för det!


Tagga!

  2011-08-20 / 12:09:24 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER
20 Augusti
Hejsan! Har precis vaknat och fixat frukost och sitter nu vid datorn och kollar på Scream 4! Lite senare hade jag tänkt gå en liten runda, och sen på kvällen ska man på fest! Kommer bli kanon, sista festen också innnan skolan börjar...
Men igår var man och öviningskörde lite (det gick kanon)! Och sen på kvällen var man hemma hos John med massa andra vänner och hade filmkväll! Vi åt hamburgare, Vi såg filmerna Soure Code och Insidious. Sedan spelade killarna lite pang pang spel! och sen körde vi lite Little Big Planet!

Tron Legacy

  2011-08-02 / 23:18:33 / Tv/Film / 2 KOMMENTARER
3 Augusti
Hejsan! Ska strax gå och lägga mig efter att ha äntligen fått se filmen Tron! Gud så snyggt gjord den var, och den var riktigt bra! Lite lång, men den var ändå värd att se. Men den här filmen är typ en uppföljare från första Tron filmen som var typ från 1982. Filmen får 4/5 av mig. Blev inte alls besviken!