Halloween

  2010-10-30 / 19:15:37 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER
30 Oktober
Idag har man varit ute i det fina vädret med kompisarna Sophia o Aron och fotat lite höstbilder.
Alltid kul att vara med dem och vi hade riktigt kul tillsammans och var helt crazy idag bland alla löv, hoppas att ingen såg oss, hehehe.
Sen ikväll ska man på bio med mina favoriter och kolla på Saw 3D. Jag tycker nästan  att alla saw filmer är rätt så obehagliga, så vi får se om jag klarar av den här.
Jag har för mig att det är Halloween imon, men jag firar det idag istället  med min vänner.
Här kommer några bilder från idag.

Fia o Aron

Fia o ja <3

En typisk höstbild

Naw, fin vänskap<3

Tre töntar! Fia, Aron o ja.


En trevlig lördag med alla sina töntar

  2010-10-17 / 15:44:42 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER
17 Oktober
Igår var jag och min kompis Fia i Karlskrona och shoppade lite. Hon hittade en fin mysig kofta och tröja från Carlings, och jag hittade en ny mysig jacka från H&M för 500kr.
Sen när vi var i Karlskrona så stack vi och åt på Subway (MUMS!) och fick nybakta goda subway kakor. Både Fia och jag njöt verkligen, haha.
Sen på kvällen mötte jag och Fia, Aron, John och Oliver och skulle hyra film. Vi hyrde "Oh brother where art thou och Dead Silence". Dead silence var bara äcklig, det handlar om äckliga buktalardockor som skär ut folks tungor, och jag hatar verkligen dockor!!!
Senare stack vi hem till Tim och en massa andra folk och hade skoj. Jag hade i allafall en riktigt trevlig kväll med alla mina töntar.
På tisdag morgon åker man till Egypten, så räkna inte med några inlägg från mig på en vecka.
Ha det gött!

Mät o belåten från subway <3

Tre små töntar från igår kväll

<3

Växjö Resa

  2010-10-14 / 22:10:56 / Resor / 0 KOMMENTARER
14 Oktober
Idag var jag riktigt trött på morgonen eftersom igår var man i Växjö med sin klass och kom inte hem förren 23 tiden.
Anledningen varför vi åkte till Växjö var för att få kolla på teatern Don Juan och ha en trevlig resa med sin klass. Sen fick vi mycket fritid till att få shoppa i stan (det gillade vi). Det första vi gjorde när vi kom till Växjö var att gå och kolla på ett glasmuseum med mycket fina glas skulpturer och så köpte jag en god klubba där.
Senare fick vi ungefär 4 timmars fritid för att gå runt i stan för att äta och shoppa.J ag köpte en tröja och en plånbok från butiken Monki(favoritbutiken) sen en halsduk från H&M.
Senare på kvällen stack vi för att få kolla på teatern Don Juan. Den var faktiskt rätt så bra och fick mig att skratta en massa gånger.

Jag tog med mig min kamera till Växjö så ni får se några bilder från igår.

Fia o Jag med sjukt goda klubbor


Teatern Don Juan som vi såg


MONKI MONKI MONKI


Woodooland


Donken blev det ju såklart också!


Sen gick man in i en liten rolig butik som hade en massa häftiga saker, o då fick man syn på dessa söta saker! Oh vad jag ville ha en söt liten Jack, men dock var de lite för dyra...


Sen på hemvägen var ju bara sjukt rolig. Egentligen skulle jag o Fia bara ligga o sova i bussen men istället kom Sebbe o Oliver (på bilden åt vänster) o började fjanta runt.
Senare på vägen hem lyckades vi nästan köra på en älg, och alla i bussen fick panik+mig. Men älgen klarade sig o bussen fick bara en repa.
Riktig kul dag var det igår.