2010

  2010-12-30 / 14:28:47 / Människor / 0 KOMMENTARER
30 December
Jaha, då var ju snart detta året över. Jag kan verkligen säga att år 2010 har verkligen haft sina stunder, både bra och dåliga. Jag har fått lära känna en massa nytt folk som jag verkligen inte ångrar. Jag har fått en massa nya vänner som betyder så sjukt mycket för mig nu, och jag hoppas verkligen att vi alla kommer fortsätta känna varandra framåt i tiden. Början av året var det vanliga typ, skola, prao osv. Sen på sommaren var nog när jag fick lära känna alla bäst! Sommaren var en jäkla jobbig sommar med lögner och falska stunder. Men sen var sommaren en av de bästa jag har haft, och tror att 2011:s sommar kommer bli ännu bättre. Jag ser fram emot ett nytt år med alla mina favoriter. Och imon sticker man hem till Fia och ska fira det nya året med alla sina bästa!Haha inte lite bilder va? Finns så många fler från detta året. Och jag tackar verkligen alla som har varit med och gjort detta året kanon! Kram!
Love at first hiccup

  2010-12-19 / 16:29:35 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
19 December
Asså jag älskar verkligen denna filmen! Såg denna för fösta gången iår i januari när jag var i Danmark med Siwan. Såklart var den med dansk text, haha. Älskar den verkligen, tröttnar aldrig. Filmen handlar om Victor, en förstaårselev som har blivit tokkär i Anja som går i sista årskullen. Men så har Anja en pojkvän som är ett kräk osv... Men det är en massa roliga och fina stunder i denna filmen! Nu har jag skaffat mig denna film, så jag geekar verkligen den!

Här är en låt som är med i filmen som är sååå fin, synd att den inte finns på Spotify. Men han som sjunger är han som spelar Victor i filmen.

Devon Werkheiser-If Eyes Could Speak

All I have, all I need

  2010-12-12 / 21:02:16 / Dagbok/vardag / 0 KOMMENTARER
12 December
Helgen var som alla andra vanliga helger. Man var såklart hemma hos tim med några av sina favorit töntar.
I fredags var det bara jag, Ciccie, Tim och Carl hemma hos tim och tog det lugnt. Sen på lördagen var man hemma hos tim igen fast den här gången var Oliver och Fia grisen med, och sen var lilla Ciccie iväg på konsert (Tim skanade dig). Idag har jag bara varit riktigt trött och har bara viljat ligga i sängen och sova, fast det blev dock inte så. Imon får man gå upp tidigt för att fira lucia på skolan, sen på kvällen kanske sticker jag och Fia och kollar på Tim, Ciccie och Oliver när det ska spela i sin orkester.

Lilla glada Tim
Åh här ligger sälen Tim och  mullvaden Carl och kelar med varandra, och lite till *host*.

Hät får ni också en ny bra låt som jag har hittat
Sara Bareilles-Breathe Again

Nu blire film med mamma "I'm a Legend". Natt på er.

My Chemical Romance

  2010-12-09 / 18:26:50 / Musik / 1 KOMMENTARER
9 December
Asså jaaaaa!!! Nu har mamma bokat två biljetter till My Chemical Romance i mars till mig och bästa Fia! Asså jag längtar verkligen. Jag lyssnade på dem väldigt mycket innan, men tycker ju ändå att det ska bli kul att få se de live! Konserten är uppe i Stockholm, så vi har inte riktigt bestämt oss än om vi antingen ska åka tåg eller buss upp. Wiihhoo vad kul, med Fia också, det blir kanon!

Min Top 5 favorit låtar!

1. Na Na Na

Haha älskar videon

2. It's Not A Fashion Statement It's A Death Wish
3. Mama

4. Teenagers

5. This Is How I Dissapear

Big Buck Bunny

  2010-12-04 / 13:30:24 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
4 December
Haha den här videon såg jag Aron och Fia när vi var riktigt trötta! Den är ju riktigt söt och rätt så rolig, haha! Vi kom också överens om att jag var den långa spinkiga ekorren, Fia e dena tjocka, Aron är den lilla onda, och sen är Tim big buck bunny! Haha!

The Walking Dead

  2010-12-02 / 19:14:02 / Tv/Film / 0 KOMMENTARER
2 December
Idag har man slagit in de sista julklapparna, man kan aldrig vara för tidig.
Nu sitter jag och försöker plugga lite Matte och SO och sen ska jag kolla på The Walking Dead. Det är någon ny serie som jag har fastnat för som handlar om en polis som blev skjuten och somnade i koma. När han vaknar så har saker och ting förändrats, det kommer zombies! Jag brukar inte precis tycka om zombies filmer för de så dryga, men den här serien är rätt så bra.